samsung-hodla-odhalit-telefon-galaxy-s7-prvnim-zivym-streamem-s-360-pohledem
Novinka Samsung hodlá odhalit telefon Galaxy S7 prvním živým streamem s 360° pohledem

Samsung hodlá odhalit telefon Galaxy S7 prvním živým streamem s 360° pohledem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 2. 2016 17:30 1

Samsung hodlá svoji novou vlajkovou loď na poli smartphonů představit už v neděli v rámci veletrhu MWC 2016, který se koná tradičně v Barceloně, a to ve velkém stylu. 

Reklama

Nejen, že bude celé odhalení novinky živě vysílané a může si ho tak každý vychutnat s pohodlí domova, ale Samsung jako vůbec první společnost nabídne livestream s 360stupňovým pohledem. Lidé budou moci představení sledovat hned několika způsoby. První prezentaci vlajkové lodi Samsungu můžete streamovat na vašem počítači třeba z YouTube nebo stránek výrobce, nebo pomocí aplikace Unpacked 360 View, která bude dostupná na mobilní operační systémy Android a iOS. 

Samsung hodlá odhalit telefon Galaxy S7 prvním živým streamem s 360° pohledem
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Další možností jak živý přenos pozorovat je pomocí headsetu Gear VR, k čemuž si však budete nuceni stáhnout patřičnou aplikaci z obchodu Occulus Store. Nabízí se také hned několik pohledů, z nich se můžeme novinkou pokochat. Na výběr bude ze čtyř běžných kamer umístěných v aule, kde bude prezentace probíhat a pak samozřejmě i zmíněné sledování ze všech možných úhlů.

Na závěr nutno dodat, že živé vysílání z představení Samsung Galaxy S7 a dalších novinek proběhne v neděli, 21. února v 19:00. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama