samsung-pripravuje-smartphone-hercules-ma-4-5-displej-a-rychly-dvoujadrovy-procesor
Novinka Samsung připravuje smartphone Hercules. Má 4,5“ displej a rychlý dvoujádrový procesor

Samsung připravuje smartphone Hercules. Má 4,5“ displej a rychlý dvoujádrový procesor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 8. 2011 12:30 6

Nástupce úspěšného modelu Galaxy S II má ve výbavě displej na bázi technologie Super AMOLED Plus, čip NFC a také svižný procesor na taktu 1,2 GHz.

Reklama

Nabídku společnosti T-Mobile rozšíří smartphone s označením Hercules, který je založen na platformě Google Android (konkrétně na verzi 2.3 Gingerbread) a je vybaven displejem na bázi technologie Super AMOLED Plus. Podle nezaručených informací bude v prodeji 26. září.

O zobrazování se stará kapacitní WVGA displej s úhlopříčkou 4,5“ a rozlišením 800 × 480 pixelů. Zařízení pohání dvoujádrový procesor Qualcomm APQ8060 (Galaxy S II používá tovární čip Exynos 4210) s frekvencí 1,2 GHz. Pro potřeby systému a aplikací bude připraven 1 GB RAM, vnitřní paměť nabídne přesně 16 GB.

Pro občasné fotografování a záznam videa v režimu 1080p slouží 8Mpx snímač umístěný v zadní části. Hercules dále disponuje čtyřpásmovým GSM modulem s podporou GPRS/EDGE a také 3G modulem s podporou rychlých datových přenosů přes HSDPA/HSUPA.

Potěší i integrovaný čip NFC (Near Field Communication), který slouží jak pro párování zařízení, tak pro přenos dat. Dalších informací o tomto výkonném modelu se pravděpodobně dočkáme během následujících dní.

Samsung připravuje smartphone Hercules. Má 4,5“ displej a rychlý dvoujádrový procesor
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PocketNow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama