samsung-prodal-pet-milionu-telefonu-galaxy-s-ii
Novinka Samsung prodal pět milionů telefonů Galaxy S II

Samsung prodal pět milionů telefonů Galaxy S II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 7. 2011 15:30 12

Nástupce úspěšné první generace si na nezájem uživatelů rozhodně stěžovat nemůže. Během prvních 85 dnů od uvedení do prodeje si jej zakoupilo přes pět milionů lidí.

Reklama

Samsung včera dopoledne oznámil, že jeho vlajková loď postavená na platformě Google Android, Galaxy S II, dosáhla pěti milionů prodaných kusů. V prodeji je přitom zatím jen 85 dnů. Neméně úspěšný původní model k dosažení stejných čísel potřeboval 125 dnů.

A protože zařízení se teprve nyní dostává na trh ve Spojených státech amerických, lze očekávat, že prodeje budou mít vzestupnou tendenci. V Evropě se na dobrých výsledcích nejvíce podíleli uživatelé z Rakouska a Švýcarska. Tradičně silný je pak Samsung ve své domovině v Jižní Koreji.

Co se týče dalších statistik, tak Galaxy S dosáhlo 10 milionů prodaných kusů za sedm měsíců od uvedení a druhá generace je na dobré cestě tohoto výsledku dosáhnout v podstatně kratším časovém úseku

Galaxy S II uživatele láká na velký 4,3“ displej na bázi technologie Super AMOLED Plus, rychlý dvoujádrový procesor Exynos s taktem 1,23 GHz a operační systém Android. Naopak mezi věci, které mu jsou vytýkány, patří plastové tělo a přeci jen na velký displej slabší WVGA rozlišení.

Samsung prodal pět milionů telefonů Galaxy S II
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama