samsung-rodina-telefonu-galaxy-s-uz-dosahla-hranice-30-milionu-prodanych-kusu
Novinka Samsung: Rodina telefonů Galaxy S už dosáhla hranice 30 milionů prodaných kusů

Samsung: Rodina telefonů Galaxy S už dosáhla hranice 30 milionů prodaných kusů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 10. 2011 10:00 10

Samsung Galaxy S II, jedno z nejpopulárnějších Android zařízení na trhu, se na výsledku podílel 10 miliony prodaných kusů.

Reklama

Známý jihokorejský výrobce –Samsung, se pochlubil, že prodal již více než 30 milionů zařízení rodiny Galaxy S. První model se na výsledku podílí téměř 20 miliony, kdežto Galaxy S II – jeden z nejvýkonnějších a nejpopulárnějších smartphonů současnosti, více než 10 miliony.

Galaxy S II je druhým nejlépe prodávaným telefonem v historii společnosti. Na trhu se objevil už v průběhu dubna. Výborně se prodává zejména na domácím jihokorejském trhu. Následuje Evropa a zbylé asijské země.

V prestižní anketě britského magazínu T3 Gadget Awards, mutaci známého magazínu T3, je nominován v kategorii: „Nejlepší telefon roku“.

Vůbec nejprodávanějším telefonem Samsungu je model S5230 Star, který už koncem loňského roku překročil hranici 30 milionů prodaných kusů.

Co se týče rodiny Galaxy S, tak tu zanedlouho rozšíří nový model. Půjde o novinku s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich. Uvedení Galaxy S III je prý plánováno na počátek roku 2012.

Samsung: Rodina telefonů Galaxy S už dosáhla hranice 30 milionů prodaných kusů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama