samsung-serie-9-duralovy-notebook-dorazil-do-cr
Novinka Samsung Série 9: duralový notebook dorazil do ČR

Samsung Série 9: duralový notebook dorazil do ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2011 10:00 13

Přímý konkurent Applu MacBook Air pracuje s Windows 7 a je vybaven SSD. Má hmotnost pouze 1,31 kg a třináctipalcovou obrazovku SuperBright Plus.

Reklama

Samsung začne na českém trhu prodávat ultratenké notebooky Série 9. Ty budou k dostání v obchodech Datart a Comfor za doporučenou cenu 31 699 korun s DPH.

Počítač zejména osloví uživatele, kteří jsou v pohybu a chtějí to nejlepší. Stroj váží pouze 1,31 kilogramu a tím pádem je i snesitelný na delší cesty. V jeho útrobách pracuje solid-state disk v kapacitě 128 GB a podporou funkce Fast Start. Dle výrobce systém naběhne za pouhých dvanáct vteřin.

Mezi další výbavu patří procesor Core i5-2537M a třináctipalcový displej s rozlišením 1366 × 768 pixelů. Ten je podsvícený pomocí technologie LED a má kontrastní poměr třináct set ku jedné. Maximálně se prý rozzáří na 400 cd/m2.

Určitě vás dále zaujme i velký touchpad s pokročilými funkcemi. Operační paměť DDR3 může mít maximálně velikost 8 GB. V základu očekávejte 4 GB.

Třešničkou na dortu je potom operační systém Windows 7 v 64bitové edici Home Premium a šestičlánková baterie s kapacitou 6300 mAh, která slibuje výdrž až po dobu sedmi hodin.

Samsung Série 9: duralový notebook dorazil do ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama