sharp-vydal-nejvetsi-led-tv-na-svete-ma-90-palcu
Novinka Sharp vydal největší LED TV na světě. Má 90 palců

Sharp vydal největší LED TV na světě. Má 90 palců

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

20. 6. 2012 12:00 25

Nebudu vás trápit převodem - 90" je v metrické soustavě 228,6 cm. Vy si tak směle můžete představovat, jaké by to bylo mít takovouhle nádheru doma v obýváku.

Reklama

Má to ale jeden velký háček. Televize s full-array LED podsvícením, technologiemi Active 3D, Aquomotion 240 a více jak dvoumetrovou úhlopříčkou zobrazuje obraz pouze v rozlišení 1080p. Jak velké pixely to musí být se ani neodvažuji domyslet (snad nějaký snaživý čtenář do komentářů může dopočítat jeho velikost a otagovat slovem SPOILER, slabší nátury by totiž mohly začít flamovat o monstróznosti jednoho obrazového bodu).

Sharp vydal největší LED TV na světě. Má 90 palců
i Zdroj: PCTuning.cz

Šasi televize LC-90LE745U z řady Sharp Aquos je vyrobeno ze zdrsněného hliníku a uvnitř se nachází i WiFi modul. Díky předisntalovaným programům Netflix, Vudu, CinemaNow, Facebook, Twitter a Blockbuster ji můžete používat jako jednoduché multimediální centrum. Musíte však pamatovat na to, že některé služby jsou místně omezeny a třeba Netflix si Česku nepředplatíte.

Na těle televize se nachází dvojice USB, 4 vstupy HDMI, dva analogové audio výstupy, jeden digitální optický vstup, dva kompozitní a jeden Component video vstup. S televizí je dodáván pár 3D brýlí, které jsou pro přidání dalšího rozměru potřeba.

Tato náhrada za projektor je v obchodech k dostání za $11 000.

Zdroj: kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama