skype-predstavuje-nove-funkce-aplikace-skype-pro-web
Novinka Skype představuje nové funkce aplikace Skype pro web

Skype představuje nové funkce aplikace Skype pro web

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 3. 2016 14:00 5

Služba Skype pro web je vlajkovou lodí pražského vývojového týmu Skype. Z 90 % totiž vznikala právě v Praze. Nyní vývojáři přichází s novými funkcemi, které její používání ještě více zjednoduší a zatraktivní. Jde o volání na pevné linky i do mobilních sítí, umístění přehrávače YouTube přímo do aplikace, notifikace a možnost vést komunikaci s kontakty, které nemají zřízen Skype účet.

Reklama

Od nynějška je možné využívat Skype pro web také k volání s možností výrazně ušetřit. Stačí si pořídit předplacený Skype kredit, který umožňuje uskutečnit hovor kamkoliv po světě přesně tak, jak jsou uživatelé zvyklí z klasické aplikace. „Jakmile se přihlásíte z webového prohlížeče do vašeho Skype účtu, stačí kliknout na tlačítko Volání na telefony, vybrat destinaci, zvolit telefonní číslo a pomocí tlačítka Volat zahájit hovor,“ říká Tomáš Vocetka, ředitel Skype Česká republika.

Skype představuje nové funkce aplikace Skype pro web
i Zdroj: PCTuning.cz

Nově bylo rovněž upraveno zobrazovaní URL odkazů. Nyní je společně s odkazem viditelný také náhled na odkazovanou webovou stránku. Zároveň, pokud někdo zašle přes zprávu odkaz na video na YouTube, bude možné jej spustit a sledovat přímo přes webové rozhraní Skypu.

Skype představuje nové funkce aplikace Skype pro web
i Zdroj: PCTuning.cz

Díky nové funkci bude možné začít konverzaci přes Skype pro web také s lidmi, kteří vůbec nemají zřízený Skype účet. „Jde o jednu z nejzajímavějších nových funkcionalit Skype pro web,“ uvedl Vocetka, „Po kliknutí na tlačítko Nová a Sdílet konverzaci od nás dostanete unikátní URL odkaz, který můžete zaslat komukoliv, kdo je zrovna online. Každý, kdo na tento odkaz klikne, se stane součástí vaší  onverzace a to aniž by byli zrovna na Skype přihlášení,“ dodal.

Nově byla do služby přidána také funkce notifikací. Od této chvíle tedy uživatelé nepropásnou důležité vzkazy ani hovory. Každý, kdo bude přihlášený na webu bude dostávat upozornění, a to i když bude zároveň aktivní například na tabletu nebo mobilu.

Zdroj: Skype TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama