Služba GeFroce NOW rozšiřuje možnosti upscalingu a přizpůsobení streamu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Služba GeFroce NOW rozšiřuje možnosti upscalingu a přizpůsobení streamu

Služba GeFroce NOW rozšiřuje možnosti upscalingu a přizpůsobení streamu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 1. 2022 17:48

Aktuální GeForce NOW Thursday přináší aktualizaci aplikace na verzi 2.0.37, která nabízí řadu vylepšení streamu a kvality obrazu.

Reklama

Hráčům s pomalejším připojením nebo majitelům displejů s vyšším rozlišením přináší nejnovější aktualizace díky novým možnostem upscalingu ostřejší grafiku a možnost v řadě případů využívat rozlišení nativní. Zvýšení rozlišení funguje tak, že se při streamování použijí efekty doostření, které snižují viditelné rozmazání. Lze je povolit prostřednictvím nastavení GeForce NOW v nativních aplikacích pro PC a Mac a aplikovat na kteroukoliv hru.

  • AI vylepšené - lze zapnout při hraní na počítači s vybranými grafikami NVIDIA a SHIELD TV. Využívá vycvičený model neuronové sítě spolu s doostřením obrazu pro přirozenější vzhled.
     
  • Vylepšené - poskytuje vyšší kvalitu zvýšení rozlišení než standardní rozlišení. Může vést k vyšší latenci v závislosti na specifikacích systému.
     
  • Standardní - zapnutý ve výchozím nastavení a má minimální dopad na výkon systému.

Přizpůsobení streamování

Vlastní nastavení kvality streamování v aplikacích pro PC a Mac je jednoduchým způsobem, jak dosáhnout optimální kvality - včetně přenosové rychlosti, VSync a nyní i nových režimů upscalingu. Nyní je také možné dělat úpravy některých nastavení kvality streamování provádět přímo ve hře pomocí GeForce NOW overlay, které lze vyvolat stisknutím klávesové zkratky Ctrl+G. Po té je třeba zvolit  > Nastavení > Hra.

Zlepšení streamu se dočkají i členové využívající webové rozhraní play.geforcenow.com díky automatickému přiřazení ideálního streamovacího rozlišení zařízením, která nejsou schopna dekódovat vysoký datový tok.

Služba GeFroce NOW rozšiřuje možnosti upscalingu a přizpůsobení streamu
i Zdroj: PCTuning.cz

Plná verze pro LG TV

Aplikace GeForce NOW na chytrých televizorech LG oficiálně opustila beta verzi. Majitelé model LG 2021 4K, včetně OLED, QNED, NanoCell a UHD modelů, si nyní mohou stáhnout aplikaci GeForce NOW v obchodě LG Content Store.

Novinky v knihovně GeForce NOW

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama