smartphone-oukitel-k6000-ma-tak-velkou-baterii-ze-muze-nabit-dalsi-zarizeni
Novinka Smartphone Oukitel K6000 má tak velkou baterii, že může nabít další zařízení

Smartphone Oukitel K6000 má tak velkou baterii, že může nabít další zařízení

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

15. 10. 2015 09:00 7

Výdrž baterie je asi nejcitelnějším problémem aktuálních smartphonů. Na trhu se proto objevuje stále více výrobců, kteří dávají k dobru zařízení s extrémně vysokou výdrží (alespoň v porovnání s ostatními smartphony). Jedním z nich je i společnost Oukitel, která se chystá na vydání smartphonu K6000, kde číslo 6000 udává kapacitu baterie.

Reklama

Smartphone K6000 tedy bude vybavený 6000 mAh baterií, která by na jedno nabití (v šetřícím módu) měla vydržet až 40 dní v pohotovosti, téměř dva dny neustálého přehrávání hudby a přibližně 10 dní při běžném používání. Pokud by nám přitom baterie přece jen došla, díky rychlému dobíjení (9V/2A) bychom ji za pět minut měli přivést do stavu, kdy vydrží další dvě hodiny telefonování. 

Smartphone Oukitel K6000 má tak velkou baterii, že může nabít další zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Extrémní výdrž baterie Oukitel K6000 se pak vyplatí také v případě, kdy dojde "šťáva" někomu ve vašem okolí. Smartphone je totiž vybavený reverzním tokem, takže z něj pohodlně vytvoříte externí nabíječku pro ostatní zařízení.

Mnoho dalších detailů výrobce zatím neuveřejnil, k dobru přidal už jenom pár slov o skvělém designu a prémiových materiálech. 

Zdá se vám 6000 mAh baterie příliš velká? Tak to ještě nevíte, že Oukitel se chystá vyrobit také smartphone s 10 000 mAh baterií. Jsme zvědaví na jeho rozměry…

Zdroj: GizmoChina

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama