Sony představilo barevné bočnice a ovladače pro Playstation 5
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Sony představilo barevné bočnice a ovladače pro Playstation 5

Sony představilo barevné bočnice a ovladače pro Playstation 5

David Jiránek

David Jiránek

14. 12. 2021 14:00

Konzole Playstation 5 se rozzáří do pěti nových barev. Výrobce populární konzole začne v průběhu nadcházejícího roku nabízet nové externí panely v různých barvách.

Reklama

Vzhled herní konzole Playstation 5 přitahuje pozornost už od samotného uvedení. Sony zvolilo velmi netradiční vzhled, kterému vévodí ladné křivky jinak rozměrných bočních panelů. Ty byly oficiálně k dostání pouze v bílé barvě. To se příštím rokem změní.

Sony začne nabízet pětici bočnic, které půjdou zakoupit pouze zvlášť. Názvy jednotlivých barev jsou následující.

  • Midnight Black
  • Cosmic Red
  • Nova Pink
  • Starlight Blue
  • Galactic Purple.

Půlnoční černá a vesmírně rudá barva se na trh dostane již v lednu příštího roku. Bohužel to platí pro vybrané trhy, mezi kterými Českou republiku ani Slovensko nenajdeme. Nejblíže to máme do Německa a Rakouska.

Ostatní barevné varianty se na tyto vybrané trhy podívají v první polovině příštího roku. Zbytek světa si musí počkat někdy na průběh příštího roku. Sony bude prodávat varianty pro klasickou i digitální edici Playstationu 5. Cena zatím nebyla oznámena.

Sony také představilo tři nové barvy ovladačů DualSense. Jde o varianty Nova Pink, Galactic Purple a Starlight Blue. Ty se připojí k základní bílé, rudé a černé variantě.

Černá, bílá a červená verze ovladačů je již dnes dostupná například u našeho partnera CZC.cz za cenu od 1 899 Kč. Podle eshopu bychom se dalších variant měli dočkat 14. ledna 2022, což souhlasí s informací na webu Sony.

Všechny barevné varianty ovladačů ladí s odstínem bočnic konzole. Váš herní koutek si tak můžete sladit do jedné z nových barev.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama