stahujte-zdarma-aktualizovany-test-3dmark-vantage
Novinka Stahujte zdarma aktualizovaný test 3DMark Vantage

Stahujte zdarma aktualizovaný test 3DMark Vantage

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2011 11:45

Benchmark nabízí primárně dvojici grafických testů a dvojici testů procesoru. Podmínkou i nadále zůstává DirectX 10 kompatibilní akcelerátor.

Reklama

Futuremark představil novou verzi svého populárního syntetického benchmarku 3DMark Vantage, který uvedl už v roce 2008. Na rozdíl od testu 3DMark 06, který ždímal možnosti DirectX 9 až na samotné maximum, jeho nástupce přinesl oficiální podporu DirectX 10. Nutností byl pochopitelně také operační systém Windows Vista.

Aktualizovaná verze 1.1.0 přináší podle výrobce některé důležité změny. Tou nejzásadnější je, že verze Basic Edition, jež dříve stála 6,65 dolarů, je od nynějška zdarma. Z nabídky tak logicky vymizela 30ti denní testovací verze, kde byla nutná registrace, po jejímž absolvování jste obdrželi trial licenční klíč.

Uživatelům budou nyní ve verzi zdarma k dispozici všechny čtyři hlavní testy, výsledky mohou rovněž sdílet na internetu s ostatními uživateli nebo je porovnávat v databázi ORB. Dostalo se i na složku SystemInfo pro korektní detekci nových procesorů a grafických karet a celá aplikace byla rekompilována v Microsoft Visual Studio 2010.

3DMark Vantage 1.1.0 si můžete stáhnout z odkazu zde.

Stahujte zdarma aktualizovaný test 3DMark Vantage
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama