STALKER 2 je odsunut na dobu „po vítězství“
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka STALKER 2 je odsunut na dobu „po vítězství“

STALKER 2 je odsunut na dobu „po vítězství“

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

3. 3. 2022 10:45

Válka na východě se dotýká všech, ať se nám to líbí nebo ne. Ukrajinští vývojáři jsou však v centru dění a tak mají pochopitelně nyní jiné starosti.

Reklama

GSC Game World je ukrajinská společnost, která vydala v letech 2006-2009 dnes již legendární sérii STALKER. Nápaditá a hororová 3D akce s prvky survivalu se odehrává v okolí zamořeného Černobylu a pokud jste nehráli ani jeden díl, měli byste to napravit. 

Vývojáři nyní pracují na druhém dílu s názvem STALKER 2: Heart of Chernobyl a ten byl naplánovaný na vydání dne 8.12.2022. Z pochopitelných důvodů společnost vývoj pozastavila a stará se o pomoc zaměstnancům a své zemi celkově. Aby dali fanouškům jasnou odpověď, co se právě děje, sestříhali ještě video, na kterém ukazují, jak pracují a že chtěli ukázat doposud vytvořené cutscény. V něm vyjadřují podporu své zemi a dodávají, že vývoj bude definitivně pokračovat v době, kdy Ukrajina zvítězí. 

Nezbývá než lidem ze společnosti popřát, aby vyvázli se zdravou kůží a mohli brzo dělat to, co mají rádi a na co jejich fanoušci čekají. 

zdroj: wcftech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama