starcraft-2-bude-brzy-free-to-play
Novinka StarCraft 2 bude brzy free-to-play

StarCraft 2 bude brzy free-to-play

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 11. 2017 16:00 1

Strategie StarCraft 2 přejde od 14. listopadu na model free-to-play. Upozornilo na to studio Blizzard. Přístup do multiplayeru a první singleplayerová kampaň Wings of Liberty bude zcela zdarma. Pokud ji už vlastníte, můžete naopak zdarma získat kampaň Heart of the Swarm. Ovšem pouze za předpokladu, že se do hry přihlásíte a aktivujete ji mezi 8. listopadem a 8. prosincem.

Reklama

Kampaně Heart of the Swarm, Legacy of the Void a Nova Covert Ops budou ke koupi po 14,99 amerických dolarech, případně v kompletním balíčku za 39,99 dolaru. Koupí jakékoliv si okamžitě odemknete hodnocený multiplayer.

Pokud nebudete chtít do hry investovat ani korunu, kompletní multiplayer (včetně všech jednotek) se vám odemkne, jakmile získáte 10× First Win of the Day v Unranked nebo Versus A.I. zápasech. Nejde tak o nic těžkého.

Přechod na free-to-play se dotkne i kooperativního režimu. Co-op velitelé budou zdarma všichni, většina ale pouze do páté úrovně. Raynor, Kerrigan a Artanis budete moci levelovat jak se vám zachce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama