startuje-projekt-zamereny-na-foceni-chytrymi-telefony-vyhrat-muzete-100-000-kc-nebo-zajezd-do-ciny
Novinka Startuje projekt zaměřený na focení chytrými telefony. Vyhrát můžete 100 000 Kč nebo zájezd do Číny

Startuje projekt zaměřený na focení chytrými telefony. Vyhrát můžete 100 000 Kč nebo zájezd do Číny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 7. 2015 16:30 1

V souvislosti s popularitou amatérského fotografování, s nárůstem kvantity pořizovaných snímků a s čím dál větší oblibou focení na chytré telefony, byl v ČR a na Slovensku odstartován projekt #P8NocníSvet. Jeho cílem je prostřednictvím soutěže a závěrečné vernisáže dokazát, že focení se smartphony má rovněž své vlastní kouzlo a kulturu, a že díky kreativitě a nadšení řady jedinců lze prostřednictvím těchto přístrojů vytvořit umělecká díla.

Reklama

Fotografická soutěž zaměřená na noční fotografii probíhá od 7. července do 9. září 2015 a je určena široké veřejnosti. Během projektu proběhnou také workshopy s profesionálními fotografy, ambasadory (garanty) soutěže, a vše vyvrcholí ve druhé polovině září závěrečnou akcí v Praze, v rámci které se uskuteční i vernisáž vítězných fotografií se jmény jejich autorů.

Účastníci soutěže mohou vyhrát řadu cen. Počínaje chytrými telefony Huawei P8 a elektronickým příslušenstvím, přes účasti na workshopech profesionálních fotografů a na závěrečné akci spojené s vernisáži nejlepších soutěžních fotografií, až po hlavní výhry: finanční odměnu 100 000 Kč nebo zájezd do Číny.

Soutěže se může zúčastnit naprosto každý, kdo splní následující pravidla: jedná se o noční fotografii pořízenou smartphonem na některé z následujících tří témat: město a architektua v noci, příroda v noci, pohyb a performance v noci (noční život, festivaly, kluby).

Soutěžní fotografie lze nahrát prostřednictvím webu www.P8NocniSvet.cz, sociálních sítí Twitter a Instagram vždy s hashtagem #P8NocníSvet. Počet soutěžních fotografií na jednoho uživatele není omezen.

Více informací o celém projektu, pravidlech soutěže a výhrách naleznete na: www.P8NocniSvet.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama