steam-prozradil-ze-rise-of-the-tomb-raider-pro-pc-prijde-uz-v-lednu
Novinka Steam prozradil, že Rise of the Tomb Raider pro PC přijde už v lednu

Steam prozradil, že Rise of the Tomb Raider pro PC přijde už v lednu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 12. 2015 11:30 2

Rise of the Tomb Raider vyšla před několika málo týdny pro Xbox One a X360 jako časově exkluzivní titul. Vzhledem k dosavadním zvyklostem Microsoftu byla většina hráčů přesvědčena, že tato hra se na PC dostane přibližně po roce od prvního vydání hry. To jsme se ale mýlili.

Reklama

Karta Rise of the Tomb Raider na Steamu říká, že vydání hry pro PC se dočkáme už v lednu 2016. Specifičtější datum vydání jsme neslyšeli ani od tvůrců hry z Crystal Dynamics, ani od vydavatele Square Enix. Na Amazon France se však před několika dny objevilo, že hra bude dostupná 29. ledna. I to je poměrně dobré zjištění. Ať už totiž budeme čekat týden, nebo snad týdny 4, bude to mnohem lepší, než zahrát si novou Laru až na podzim.

Steam prozradil, že Rise of the Tomb Raider pro PC přijde už v lednu
i Zdroj: PCTuning.cz

Rise of the Tomb Raider je akční adventura, která vyšla 10. listopadu pro konzole od Microsoftu. Hra sklidila velmi dobré průměrné hodnocení (Metacritic – 86 % / 8,1 b), takže je podle všeho skutečně o co stát.

Rise of the Tomb Raider se v budoucnosti chystá také na konzoli PlayStation 4, tam ovšem nejspíše půjde skutečně o roční časovou exkluzivitu.

Jak se na novou Laru těšíte?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama