steelseries-arctis-9-prinasi-bezdratove-pripojeni-s-nizkou-odezvou-na-pc-a-playstation
Novinka SteelSeries Arctis 9 přináší bezdrátové připojení s nízkou odezvou na PC a PlayStation

SteelSeries Arctis 9 přináší bezdrátové připojení s nízkou odezvou na PC a PlayStation

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 9. 2020 15:00

Společnost SteelSeries uvádí na trh headset Arctis 9. Nový model rozšiřuje řadu Arctis a přináší kvalitní zvuk a duální bezdrátové připojení na počítače a konzole PlayStation včetně připravovaného modelu PS5.

Reklama

Nový headset kopíruje již zavedený design rodiny Arctis. Nechybí ani ikonická čelenka sloužící jako flexibilní hlavový most, která umocňuje komfort samotných náušníků z prodyšné Airweave tkaniny. Pevný kovový skelet zajištuje odolnost a stabilní nošení na hlavě.

Arctis 9 navazuje na své rodinné příslušníky Arctis Pro Wireless a Arctis 9X a podtrhuje univerzálnost také využitím Bluetooth připojení. Uživateli tak umožňuje v jeden okamžik připojit headset k mobilním zařízením pro přijímání hovorů, přehrávání hudby a zároveň vnímat herní zvuky přes bezztrátové 2,4GHz připojení.

Headset nabízí také Discordem certifikovaný mikrofon a kvalitní zvukový přednes. Bidirekcionální ClearCast mikrofon by měl nabídnout čistý hlas bez rušivých elementů v pozadí, reprodukce je naopak podpořena technologií DTS Headphone:X v2.0.

SteelSeries Arctis 9 přináší bezdrátové připojení s nízkou odezvou na PC a PlayStation
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi vychytávky můžeme také zařadit ovládání hlasitosti ChatMix, které je umístěno na jednom z náušníků a umožňuje upravovat poměr hlasitosti mezi zvuky ze hry a komunikační aplikace. Co se výdrže týče, tak výrobce deklaruje více než 20 hodin aktivního používání na jediné nabití.

SteelSeries Arctis 9 je k dispozici za 199,99 eur (5 350 Kč) s DPH včetně dopravy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama