SteelSeries uvádí novou generaci herních klávesnic Apex Pro Gen 3
i Zdroj: Obrázek poskytla společnost SteelSeries
Novinka SteelSeries uvádí novou generaci herních klávesnic Apex Pro Gen 3

SteelSeries uvádí novou generaci herních klávesnic Apex Pro Gen 3

David Švrček

David Švrček

SteelSeries uvádí třetí generaci herních klávesnic Apex Pro s vylepšenými spínači, které mají být tišší a s daleko lepším pocitem používání. Přináší s sebou také spoustu softwarových režimů.

Reklama

SteelSeries představilo nejnovější, již třetí, generaci herních klávesnic Apex Pro. Zaměření padlo primárně na tišší spínače s lepší odezvou stisku. Díky novým spínačům OmniPoint 3.0 s technologií S-Tier Hall Effect je možné nastavit aktivační bod kláves od citlivých 0,1 mm až po rozvážné 4 mm, což hráčům přináší vyšší kontrolu nad pohybem a střelbou. Zlepšená je také odezva, výrobce udává bleskovou odezvu 0,54 ms. Klávesnice je k dispozici jak v plnotučné velikosti, tak ve zmenšené TKL verzi. Na výběr je také mezi drátovým a bezdrátovým připojením.

SteelSeries uvádí novou generaci herních klávesnic Apex Pro Gen 3
i Zdroj: SteelSeries

Klávesnice nabízí také vylepšené stabilizátory a tři vrstvy tlumicí pěny v kombinaci s lepším promazáváním kláves od kterých si SteelSeries slibuje eliminaci nežádoucího chrastění. To má klávesnici dodat pevnější a hutnější zvuk a logicky tak prémiovější dojem. Kromě toho s klávesnicí přicházejí také nové softwarové funkce SteelSeries GG QuickSet, Protection Mode, Rapid Trigger a Rapid Tap.

Protection Mode snižuje citlivost kláves, čímž zamezuje náhodnému stisknutí kláves v okolí stisknuté klávesy a zabraňuje nechtěným akcím ve hře. Rapid Tap registruje stisk poslední klávesy v páru, aniž by bylo nutné uvolnit tu první, čímž zrychluje už samotnou vstupní informaci pro počítač. Rapid Trigger zase umožňuje opakované stisknutí klávesy bez nutnosti jejího úplného uvolnění, což je ideální pro rychlé spamování jedné klávesy. Kromě toho GG QuickSet nabízí přednastavení oblíbených herních profilů včetně aktivace různých režimů a RGB podsvícení.

SteelSeries uvádí novou generaci herních klávesnic Apex Pro Gen 3
i Zdroj: SteelSeries

Samozřejmostí je u klávesnice RGB podsvícení, nechybí ani kolečko pro ovládání hlasitosti či malý OLED displej třeba pro zobrazení výkonu počítače či aktuálního režimu. V balení je kromě klávesnice také podložka pod zápěstí. Apex Pro Gen 3 se prodává od 260€ za plnou verzi, TKL verze je k dispozici za 240€ a TKL Wireless Gen 3 za 290€. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama