sunbeam-trio-je-libo-skrin-s-budiky
Skříně, zdroje, chladiče Článek SunBeam Trio: Je libo skříň s budíky?

SunBeam Trio: Je libo skříň s budíky?

Bronislav Kujál

Bronislav Kujál

1. 2. 2006 01:00 27

Seznam kapitol

1. SunBeam Trio 2. Popis 3. Vnitřní uspořádání 4. Systém chlazení a kabeláž 5. Instalace 6. Zkušenosti a závěr

Nemůžete si vybrat v nepřeberném množství skříní? Nevyhovují vám všudypřítomné informační LCD, které najdete skoro na každé skříni? Chcete moderně řešenou originální skříň s nádechem retro stylu? V tom případě zbystřete pozornost, protože společnost SunBeamTech zařadila do své nabídky zajímavou skříň Trio, která možná vaše požadavky splní.

Reklama
SunBeam Trio: Je libo skříň s budíky?
i Zdroj: PCTuning.cz

Menší společnost SunBeamTech má zajímavé zkušenosti s produkcí počítačových skříní a nabízí mnoho dalších doplňků a příslušenství. V Česku není až tak známá, ale možná Vám více řeknou skříně z jejich produkce s názvem Transformer, Samurai a Evil Eye, které svým hororovým vzhledem jsou nezapomenutelné.

Balení

 Počítačová skříň Sunbeam Trio se dodává ve větší černé krabici. Potisk krabice obsahuje jak informační foto skříně tak i veškeré technické údaje. Krabice Vám prozradí, že název Trio se nevztahuje nejen k počtu budíků, ale i k počtu provedení.

SunBeam Trio: Je libo skříň s budíky?
i Zdroj: PCTuning.cz

To znamená, že Trio je možné pořídit ve třech provedeních. Ty zahrnují celostříbrné a celočerné provedení, poslední provedení je černostříbrné. U kombinovaného provedení ovšem převládá černá barva a stříbrná je zastoupená pouze pruhem čela. Všechny provedení mají shodné vlastnosti a kromě laku se ničím neliší. K nám do testu bylo poslané kombinované provedení, tedy černostříbrné.

SunBeam Trio: Je libo skříň s budíky?
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotná skříň je pečlivě zabalená v igelitu a v krabici je uložená v polystyrénu. Proto balení snese i nešetrné zacházení při dopravě, bez toho, aby se skříň nějak poškodila.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama