synology-ds213-nas-mamuti-vykon-a-usporne-funkce-v-jedinem-nas-serveru
Novinka Synology DS213+ NAS - mamutí výkon a úsporné funkce v jediném NAS serveru

Synology DS213+ NAS - mamutí výkon a úsporné funkce v jediném NAS serveru

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

26. 8. 2012 18:00

Synology nespí na vavřínech a uvádí svůj nejnovější NAS server pro malé i střední podniky. Na své si samozřejmě přijdou i jednotlivci.

Reklama

Srdce DS213+ tvoří dvoujádrový procesor s taktem 1,067 GHz, společně s 512 MB RAM. Stanici lze osadit dvěma pevnými disky a maximální rychlost jejich čtení je 110,36 MB/s a zápisu 84,31 MB/s (v případě RAID 1). Pokud více dbáte na bezpečnost svých dat, můžete je kryptovat pomocí 256-bitového standardu AES - v tom případě klesne čtení na  49,6 MB/s a zápis na 24,7 MB/s.

Synology DS213+ NAS - mamutí výkon a úsporné funkce v jediném NAS serveru
i Zdroj: PCTuning.cz

Novinkou je mód hibernace, při kterém NAS pouze aktivně odposlouchává síťový provoz a jinak je vypnutý. V režimu hibernace se odběr DS213+ pohybuje kolem 2,5 W, přičemž je okamžitě připraven k ostrému provozu.

Na těle představovaného NASu nalezneme slot pro SD kartu, konektor pro eSATA, dva USB 3.0 porty a jednu zdířku pro LAN. Chlazení je realizováno jedním 92 mm větrákem a hodnota hluku produkovaného touto stanicí atakuje hranici 20 dBA.

Na DS213+ běží operační systém DiskStation Manager 4.0, dobře známý všem uživatelům NAS od Synology. Tento OS nabízí vzdálenou správu, jednoduchou konfiguraci, virtualizaci mnoho jiného.

Pro celý seznam takžka nepřeberných možností Synology DS213+ navštivte jeho produktovou stránku.

Zdroj: synology

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama