t-mobile-meni-ceny-mezinarodnich-hovoru-a-sms-do-zemi-eu
Novinka T-Mobile mění ceny mezinárodních hovorů a SMS do zemí EU

T-Mobile mění ceny mezinárodních hovorů a SMS do zemí EU

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 5. 2019 18:00

T-Mobile v reakci na novou regulaci EU mění od 15. května ceník volání a posílání SMS zpráv z České republiky na zahraniční čísla v rámci Evropské unie. Zároveň operátor sjednotí ceny mezinárodních hovorů a SMS paušálních i předplacených služeb. Nově budou zákazníci s předplacenou kartou Twist volat a textovat za stejné ceny jako ti s paušálem, přičemž cena za minutu volání se snižuje na 5,89 Kč a SMS bude za 1,86 Kč. Kromě toho operátor pro majitele předplacených karet snižuje i ceny volání a SMS do států mimo EU.

Reklama

Díky sjednocení cen volání a SMS u paušálu a předplacených karet mohou od poloviny května majitelé Twist karet nově volat z České republiky na evropská čísla mimo EU za 12 Kč za minutu a do zbytku světa pak za 30 Kč za minutu. „Změnu podmínek pro mezinárodní volání na čísla v rámci EU jsme využili pro celkové zjednodušení a sjednocení ceníku za volání a SMS do celého světa. Zákazníci se tak mohou těšit na výhodnější ceny, což jistě ocení všichni, kdo často komunikují se zahraničním,“ řekl k novince Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodal: „Majitelé Twist karet mohou nově volat a psát SMS za atraktivnější ceny i do zbytku Evropy a světa.“

T-Mobile mění ceny mezinárodních hovorů a SMS do zemí EU
i Zdroj: PCTuning.cz

Po lepší informovanost svých zákazníků spustil T-Mobile také webovou stránku o regulaci mezinárodních hovorů a SMS obsahující i časté dotazy. Stránka je k dispozici na adrese www.t-mobile.cz/mh.

Podmínek roamingu se změny nijak nedotknou. Pokud bude zákazník v zahraničí, třeba na dovolené, tak i nadále volá, posílá zprávy a datuje za stejných podmínek jako doma.

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama