tegra-4-bude-dostupna-koncem-ctvrtleti-a-jeji-frekvence-je-pry-okolo-2-ghz
Novinka Tegra 4 bude dostupná koncem čtvrtletí a její frekvence je prý okolo 2 GHz

Tegra 4 bude dostupná koncem čtvrtletí a její frekvence je prý okolo 2 GHz

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

12. 1. 2013 09:00 1

Na posledních prezentacích byla podpora USB 3.0, o té ale nVidia nyní mlčí. Finální nejsou ani frekvence a revize čipů a uvedení bylo posunuto.

Reklama

Prvními zařízeními, které jsou vybavené novou mobilní jednotkou Tegra 4 od nVidie, je Project Shield a testovací tablet od nVidie. Původně měla být Tegra 4 připravená v posledním čtvrtletí minulého roku, avšak kvůli nějakému problému (což je při přechodu na jiný výrobní proces a architekturu procesoru očekávané) a potřebě nové revize, se tento termín o čtvrtletí posunul. První čipy tedy byly k vidění na CES 2013 a s výrobou pro ostatní výrobce tabletů a dalších zařízení, bude Tegra 4 (ve finální revizi) dostupná koncem 1. čtvrtletí. Ve 2. čtvrtletí už by partneři měli představovat jejich produkty.

Tegra 4 bude dostupná koncem čtvrtletí a její frekvence je prý okolo 2 GHz
i Zdroj: PCTuning.cz

Hovoří se také o ostatních parametrech, které ještě neznáme. Tím je například frekvence procesoru. Zdroj blízký serveru Fudzilla uvedl, že frekvence může dosáhnout 2 GHz. Za jakých podmínek už ale neuvedl. Frekvence také nemusí být ještě přesně stanovena a čeká se na finální revizi čipů. Také není jasné, proč se nVidia zdržuje hovořit o USB 3.0, které by nová Tegra měla umět.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama