Teplovodivá pasta s vůní květinové zahrady? CWTP ji uvede na trh!
i Zdroj: CWTP
Novinka Teplovodivá pasta s vůní květinové zahrady? CWTP ji uvede na trh!

Teplovodivá pasta s vůní květinové zahrady? CWTP ji uvede na trh!

David Švrček

David Švrček

8. 4. 2024 08:00

Výrobce teplovodivých past CWTP přichází s další, lehce bizarní novinkou. Po pastách s vůní jahod či jablka přichází pasta, která voní jako květinová zahrada.

Reklama

Výrobce teplovodivých past Clock Work Tea Party (CWTP), známý právě kvůli výrobě vonných past, právě uvedl na trh novou variantu s vůní Osmanthu, česky Vonokvětky. Tato limitovaná edice bude k dispozici k zakoupení od 12. dubna a bude dostupná primárně v Japonsku, s možností dopravy po celém světě.

I když nikomu CWTP nevysvětlilo, proč vyrábí vonné termální pasty, víme, že tato nová varianta obsahuje extrakt z rostliny Osmanthus, který je smíchán se základními složkami termálních past obsahujícími silikon a oxid kovu. Produkt je dodáván spolu s pamětní kartou pro tuto limitovanou verzi.

pasta s vůní jahod
i Zdroj: CWTP
pasta s vůní jahod

Tepelná pasta od CWTP má kromě vůně také vysokou kvalitu. Je určena pro použití v prostředí s teplotami mezi -50°C a 250°C. Doporučuje se zejména pro kapalinové a vzduchové chladiče s měkkou viskozitou, což umožňuje snadné roztírání na integrovaném chladiči CPU. Díky své vysoké odolnosti je tato pasta vhodná pro dlouhodobé aplikace.

CWTP nabízí vonné verze svých produktů již delší dobu, ačkoli v omezeném množství. Například pasta s vůní zeleného jablka získala celosvětovou pozornost jako první, a předchozí verze voněly po jahodách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama