tesoro-slibuje-brzke-vydani-herni-laserove-mysi-gandiva-h1l
Novinka Tesoro slibuje brzké vydání herní laserové myši Gandiva H1L

Tesoro slibuje brzké vydání herní laserové myši Gandiva H1L

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

25. 6. 2013 14:00

Společnost Tesoro Technology USA Inc, výrobce herních high-tech produktů, oznámila, že vydání nové herní myši Gandiva H1L se již blíží. myš by měla být k dispozici již příští měsíc.

Reklama

První vzorek byl představen již během CeBiTu, konečná verze byla potom představena na veletrhu Computex 2013. Název myši vychází ze jména luku válečníka Arjuna. Tesoro H1L má moderní a atraktivní design, který doplňuje plné a programovatelné podsvícení celé myši. Myš je vybavena programovatelným softwarovým rozhraním a do paměti o velikost 128 kB lze potom uložit až 5 sad, resp. programovatelných profilů, což znamená možnost uložení až 40 maker. Myš nabídne celkem 8 programovatelných tlačítek. 

Tesoro slibuje brzké vydání herní laserové myši Gandiva H1L
i Zdroj: PCTuning.cz

Myš využívá laserový senzor AVAGO 9800, který dosahuje rozlišení nebo chcete-li citlivosti až 8200 DPI a to s ohledem na osy X i Y. Jednotlivé osy a rychlosti snímání můžou být tedy samostatně definovány uživatelem. Rychlost přenosu signálu (ultrapooling) může být pak taktéž nastavena v rozsahu od 125 do 1000 Hz.

Tesoro slibuje brzké vydání herní laserové myši Gandiva H1L
i Zdroj: PCTuning.cz

Do myši jsou také instalovány nejnovější spínače od společnosti Omron, které by měly zaručit vysokou životnost tlačítek myši. Na spodní straně se nacházejí teflonové plochy pro hladký posuv myši po podložce či jiném povrchu. Myš je dále vybavena opleteným kabelem a USB konektor pro připojení do PC je pozlacen. 

Zdroj: HardwareHeaven

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama