thorn-case-jsou-originalni-ceske-kryty-pro-iphony-z-orechu-a-javoru
Apple Novinka Thorn Case jsou originální české kryty pro iPhony z ořechu a javoru

Thorn Case jsou originální české kryty pro iPhony z ořechu a javoru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 4. 2014 19:30

Kryty jsou určeny těm, kteří se chtějí odlišit od davu a hledají přírodní alternativy k běžným plastovým či gumovým krytům. Výrobky značky Thorn Case se vyrábějí ručně a zdobí se laserovým frézováním. Výrobce vám kromě toho dokáže na přání vytvořit i zcela originální motiv. Ořechové nebo javorové pouzdro pro vašeho digitálního společníka od Applu pořídíte od 990 korun.

Reklama

Hlavní přednost krytů Thorn Case spočívá v jejich designu, který je jedinečný, zaujme na první pohled, a navíc je tenký a lehký jako pírko (34 gramů).

„Spolupracujeme s českými řemeslníky a grafiky. Chceme, aby lidé vnímali kvalitu, která vychází z českých rukou,“ říká Robert Harmáček z firmy Thorn Case. „Běžná plastová nebo gumová pouzdra možná také splní svůj účel, příliš parády s nimi ale neuděláte,“ dodává Harmáček. V nabídce Thorn Case najdete pouze přírodní, precizně vyrobené kryty s důrazem na detaily i funkčnost. Každý kryt se vyrábí několik dní, během nichž se výrobek postupně brousí, namáčí, olejuje a obrušuje laserem, aniž by ztratil své přirozené vlastnosti a barvu.

Každé pouzdro Thorn Case se skládá ze dvou dílů, které na desetiny milimetru přesně zapadají do sebe. Dřevo jako přírodní materiál se skvěle hodí k ochraně vašeho iPhonu nebo iPadu před poškrábáním nebo ná

razy. Kromě toho se díky svým vlastnostem pohodlně drží v ruce při jakékoli teplotě nebo vlhkosti. K populárnímu bambusu nyní přibyly dva nové materiály. Elegantní ořechové dřevo s nezaměnitelnou tmavou kresbou i smetanově světlý javor jsou robustní, zároveň však nečekaně lehounké. Na obě varianty si můžete nechat laserem vyrýt vlastní motiv, nebo prostě dát vyniknout nádherné přirozené textuře dřeva.

Thorn Case jsou originální české kryty pro iPhony z ořechu a javoru
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama