ticha-skrin-to-je-lian-li-pc-b25s
Novinka Tichá skříň, to je Lian Li PC-B25S

Tichá skříň, to je Lian Li PC-B25S

Michal Mitrega

Michal Mitrega

16. 5. 2010 08:00 2

Tajwanský výrobce Lian Li představuje nové skříně jako na běžícím pásu. PC-B25S je odhlučněnou verzí PC-B25F z minulého roku.

Reklama

Mid-tower Lian Li PC-B25S měří 210mm x 545mm x 497mm, tedy o něco více než její předchůdce. Přední, horní i boční panely jsou polepeny pěnovou izolující vrstvou a všech pět ventilátorů bylo vybaveno anivibračním uchycením. Dva horní 140mm ventilátory jsou navíc odhlučněny krytem, který zajišťuje, aby se hluk nedostával ze skříně. Zakryté jsou i dva přední a jeden zadní 120mm ventilátor. To by mělo zaručit, že hluk nebude nikudy unikat.

Tichá skříň, to je Lian Li PC-B25S
i Zdroj: PCTuning.cz

Lian Li PC-B25S je vyrobená z relatině tlustého 1,5mm hliníku. Přední a horní hliníkový plát je ke skříni připevněn pomocí plastového uchycení, aby se zabránilo vibracím. Gumové podložky pro zdroj, záslepky pro rozšiřující karty a 5,25" disky by dále měly snížit vibrace. 3,5" disky se navíc dají ručně nainstalovat pomocí pogumovaných šroubků.

Tichá skříň, to je Lian Li PC-B25S
i Zdroj: PCTuning.cz

'Detailně' odhlučněná skříň se samozřejmě musí zaplatit, takže Lian Li PC-B25S pořídíte za vysokou cenu 290 dolarů bez daně.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama