tp-link-archer-vr400-je-vdsl-modem-s-podporou-technologie-onemesh
Novinka TP-Link Archer VR400 je VDSL modem s podporou technologie OneMesh

TP-Link Archer VR400 je VDSL modem s podporou technologie OneMesh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 9. 2020 10:30

Společnost TP-Link představuje nový bezdrátový VDSL/ADSL modem a router Archer VR400 V3 s podporou standardu AC1200, jenž nabízí rychlou Wi-Fi se slušným dosahem i díky Beamformingu.

Reklama

TP-Link Archer VR400 V3 by měl uživatelům nabízet rychlé připojení k Wi-Fi síti díky podpoře dvou pásem. Ve frekvenčním pásmu 5 GHz činí maximální rychlost připojení 867 Mbit/s, v pásmu 2,4 GHz pak 300 Mbit/s. Lepší dosah i optimální pokrytí jsou pak zajištěny i podporou technologie Beamforming, tedy modelování paprsku, které pomáhá dvojice pevných všesměrových externích antén.

Díky technologii VDSL2 zvládá TP-Link Archer VR400 V3 maximální rychlost připojení VDSL až do 100 Mbit/s, což znamená více než čtyřnásobnou rychlost oproti běžnému výkonu standardu ADSL 2+ (24 Mbit/s). Zařízení je typu 2 v 1, neboť v sobě kombinuje DSL modem i bezdrátový router podporující veškerá standardní připojení DSL včetně VDSL2, ADSL2+, ADSL2 a ADSL. Kromě toho je Archer VR400 V3 vybavený také USB portem s možností zapojení 3G/4G dongle pro mobilní připojení a podporou technologie OneMesh.

TP-Link Archer VR400 je VDSL modem s podporou technologie OneMesh
i Zdroj: PCTuning.cz

Připojení dále zajišťuje i podporovaná technologie MU-MIMO, jež zvládne obsloužit hned několik koncových zařízení najednou, zkracuje čas čekání (odezvu), zvyšuje propustnost Wi-Fi pro každé zařízení a také účinnost každého toku.O snadné nastavení se postará nejen intuitivní webové rozhraní, ale především mobilní aplikace Tether dostupná v češtině i slovenštině pro Android a iOS.

TP-Link Archer VR400 V3 má doporučenou cenu 2 490 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama