Tradiční letní výprodej na GOGu, tisíce her k levnému ukořistění a strategie Crusader Kings II zdarma
i Zdroj: GOG
Novinka Tradiční letní výprodej na GOGu, tisíce her k levnému ukořistění a strategie Crusader Kings II zdarma

Tradiční letní výprodej na GOGu, tisíce her k levnému ukořistění a strategie Crusader Kings II zdarma

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

15. 6. 2023 20:25

Opět je možnost levně nakoupit hromadu her a pěkně celé léto propařit v kutlochu. Ale kdo by to dělal, že. Nakoupíme na zimu a pak budeme pařit v třeskutých mrazech.

Reklama

Ačkoli ani ty zimy už nejsou co bývaly. A samotné léto je taky nějaké opožděné. Nevadí, GOG zahájil tradiční letní výprodej a včetně datadisků a extra kolekcí je na výběr z téměř šesti tisíc (ano, šesti tisíc) titulů. Jestli čekáte dlouho na nějakou pecku, která bude zlevněná, je nyní dost velká šance, že jste se dočkali. Mezi osvědčené a nejprodávanější tituly dlouhodobě patří Zaklínač 3 GOTY edice a z novějších Cyberpunk 2077, ale počítám, že to už hráli všichni. Kromě mě tedy, já dosud Cyberpunk nehrál. 

Herní svátek započal již 12. 6. 2023 a bude trvat až do 3. 7. 2023, což je fůra času na rekognoskaci nabízených her a vybrání, za co utratit mamon. Mezi těmi všemi slevami se schovává i hra Crusader Kings II, strategie, kde budete řídit svou vlastní dynastii. Takové žánry jdou sice mimo mě, ale v dobové recenzi na jistém českém webu dostala tato pářka 9/10, tudíž to patrně nebude úplná ptákovina. A nakonec, je to zadarmo, tak si proč to do knihovny nepřidat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama