tvurci-world-of-tanks-hledaji-stazisty-pro-prazskou-pobocku
Novinka Tvůrci World of Tanks hledají stážisty pro pražskou pobočku

Tvůrci World of Tanks hledají stážisty pro pražskou pobočku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 1. 2021 15:40

Stát se zaměstnancem u jednoho z největších lídrů v oboru free-to-play her, společnost Wargaming, je snem mnoha lidí. Nyní takovou příležitost dostanou mladí a studenti, kteří chtějí začít získávat své zkušenosti ve velké a prestižní herní společnosti. Pražská kancelář totiž hledá dvě pozice, které se otevírají díky Wargaming Forge.

Reklama

Wargaming Forge je vzdělávací program, který chce do firmy přilákat stážisty a talenty na začátku kariéry. Jedná se o program, který nabízí předání zkušeností Wargamingu nové generaci, například budoucím vývojářům.

Studio, které stojí za úspěšnými tituly jako World of Tanks a World of Warships, zahájilo podobnou aktivitu úspěšně ve své pobočce v Minsku a nyní začíná hledat stážisty také pro pražskou kancelář.

„Jelikož se jedná o náš pilotní start v Praze, vybrali jsme pouze 2 disciplíny - 3D Artist a QA. Věříme, že se nám v budoucnu podaří rozšířit další disciplíny jako v Minsku. Naším cílem je přilákat do společnosti talenty na začátku kariéry a sdílet odborné znalosti s cílem zajistit růst komunity vývoje her,“  vysvětluje Marina Stasevich, manažerka programu Wargaming Forge, která stojí za zahájením této činnosti v Praze. 

Quality Assurance (QA) je pozice pro talentované odborníky, která otevírá dveře do odvětví testování herního softwaru. V průběhu programu se stážista seznámí se základními vývojovými fázemi, rolí QA v každé z těchto fází a získá potřebné dovednosti pro zahájení kariéry v testování her. Jako stážista ve 3D Art se připojíte k produkčnímu týmu zaměřenému na 3D obsah pro PC hru World of Tanks. 

Spolupráce s českými univerzitami je jedním z důležitých kroků do budoucna, kam budou směřovány aktivity Wargaming Forge. Výhodou práce v pražské kanceláři je plně mezinárodní prostředí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama