ubisoft-oznamil-hru-assassin-s-creed-syndicate-a-pridal-k-tomu-naslapany-trailer
Novinka Ubisoft oznámil hru Assassin's Creed Syndicate a přidal k tomu našlapaný trailer!

Ubisoft oznámil hru Assassin's Creed Syndicate a přidal k tomu našlapaný trailer!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 5. 2015 13:00 6

Na začátku roku mezi lidi unikly informace o nejnovější Assassínksé hře Assassin's Creed Victory. Jenže Ubisoft v té době řešil rozsáhlé problémy s next-genovým Assassin's Creed Unity, který pobouřil davy, takže na brzké představení hry tak nebylo ani pomyšlení. Nyní jsou však problémy s uvedením AC Unity už tak nějak zapomenuty a kromě toho se blíží výstava E3, na které Ubisoft svou nejnovější hru jistojistě bude tlačit. Oficiální odhalení hry je proto konečně tady.

Reklama

Oficiální odhalení letošní dávky Assassin’s Creed nám přineslo hned několik zajímavých informací. Nejnovější hra akční RPG ságy se nebude jmenovat Assassin's Creed Victory, ale Assassin's Creed Syndicate, i když bude stále zasazená do viktoriánského Londýna, konkrétně do roku 1868.

Assassin's Creed Syndicate nám představí sourozenecké duo Jacoba a Evie Frye, kteří vyrostli jako asasíni. Jacob a Evie se pokusí potlačit sociální problémy Londýna a s tím spojenou bující kriminalitu, aby město spojili v boji pro Templářům.

Ačkoliv hra přichází se dvěma postavami, nový AC bude čistě singleplayerovou záležitostí. Více informací se dozvíte z traileru. Ten je zaměřen na samotné prostředí hry a na charismatického Jacoba a jeho zbraně. Co na něj říkáte?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama