ubisoft-v-novem-traileru-nastinil-pribeh-assassin-s-creed-syndicate
Novinka Ubisoft v novém traileru nastínil příběh Assassin's Creed: Syndicate

Ubisoft v novém traileru nastínil příběh Assassin's Creed: Syndicate

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 9. 2015 13:00

Přibližně za měsíc bychom se měli dočkat vydání nového Assassin's Creeda s podtitulem Syndicate. Tvůrci z Ubisoftu pro informace o hře dávkují mnohem ochotněji než kdy dříve. Aktuálně vydali nový trailer, v němž se zaměřili na příběh.

Reklama

Z traileru je patrné, že aby se Londýn zbavil Templářů a tudíž i veškerých v něm páchaných hrůz, bude muset dojít k odstranění sedmi klíčovým stoupencům, kteří kontrolují „pilíře londýnské společnosti“. Patří mezi ně bankéř, politik, bohatý průmyslník, lékař, šílený vědec a samozřejmě i samotný kriminálník.

V novém Assassin's Creed: Syndicate budeme hrát na přeskáčku za jednoho ze dvou sourozenců, kteří budou mít každý jiné vlastnosti. Zatímco Jacob Frye bude zaměřený na silové souboje, jeho sestra  Evie Frye bude preferovat plížení. I přestože hra představí sourozenecké duo, nebude se zaměřovat na multiplayer, ale přijde s čistě singleplayerovou hratelností.

Jak už jsme řekli, Assassin's Creed: Syndicate vyjde už za měsíc, konkrétně 23. října a to pro počítače a konzole nové generace. Jak se na něj těšíte?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama