udelejte-dojem-na-pratele-zabavnym-glitchem-z-gta-v
Novinka Udělejte dojem na přátele zábavným glitchem z GTA V

Udělejte dojem na přátele zábavným glitchem z GTA V

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 7. 2014 20:00

Cítíte se být frustrovaní skutečností, že sandboxová akční hra GTA V vám dovolí chodit pouze po pevné zemi? Nebo byste prostě jen rádi udělali dojem na přátele skvělou znalostí hry? Ať tak či tak, dnes máte svůj šťastný den. Následující video vám totiž názorně předvede, jak se se svým hrdinou v GTA V projít po hladině vody.

Reklama

YouTube video uživatele BIG Spaz bylo zveřejněno na serveru Kotaku. Pokud budete následovat v něm uvedené rady, budete se moci procházet přímo po vodní hladině. 

V GTA Online zase můžete skončit vysoko nad vodní hladinou, dokonce tak vysoko, že budete koukat na střechy výškových budov, což je už spíše problém nežli zábavná maličkost. Dá se proto očekávat, že Rockstar se v následujících dnech na problémy s vodou zaměří a opraví je. Proto byste výše popisovaný zábavný glitch měli vyzkoušet co nejdříve. 

Glitche, tedy zábavné chyby v programu, pronásledují sérii GTA od samého začátku. Otevřené sanboxy jsou totiž na tyto chybky nejnáchylnější. Osobně vzomínám například na vyhození auta vysoko do vzduchu poté, co v GTA 4 na jednom místě najedete na houpačku. A co vy a vaše vzpomínky na glitche? Který pro vás jen ten zdaleka nejzábavnější?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama