v-cesku-se-prodava-powerbanka-pv-pb20i-se-skrytou-kamerou-a-wi-fi
Novinka V Česku se prodává powerbanka PV-PB20I se skrytou kamerou a Wi-Fi

V Česku se prodává powerbanka PV-PB20I se skrytou kamerou a Wi-Fi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 10. 2020 07:00

Powerbanka PV-PB20I značky LawMate je multifunkční zařízení, jehož hlavní funkce je důmyslně skryta. Integrovaný objektiv mikrokamery s průměrem pouhé 2 mm, prostor pro paměťové médium (microSD karta) i WiFi modul, to vše je zabudováno v těle externího zdroje energie.

Reklama

Powerbanka se skrytou kamerou PV-PB20I dokáže generovat záznam v rozlišení Full HD (1080p) a uložit jej na externí paměť (karta microSD o kapacitě až 128 GB), případně jej díky vestavěnému Wi-Fi modulu streamovat v reálném čase na vzdálené síťové zařízení, jako je například mobilní telefon.

Ovládací funkce včetně nastavení, zabezpečení heslem, nastavení nahrávání a rozlišení záznamu umožňuje dedikovaná mobilní aplikace (pro iOS i Android), která je zdarma ke stažení. Pomocí aplikace je možné také sledovat živý náhled a vzdáleně prohlížet zaznamenaný materiál.

V Česku se prodává powerbanka PV-PB20I se skrytou kamerou a Wi-Fi
i Zdroj: PCTuning.cz

Důležitou funkcí je automatický start záznamu při detekci pohybu v zorném poli kamery (citlivost automatického startu lze nastavit ve třech úrovních) a předvolba doby záznamu na jednu, dvě nebo tři minuty. Úroveň rozlišení záznamu lze vybrat mezi 1080p, 720p nebo WVGA. Na spodní straně zařízení jsou navíc dvě diody, které signalizují správné nastavení mikrokamery, informují o stavu baterie a připojení k síti WiFi. Mezi další funkce patří i přepisování starší nahrávky novějším materiálem v případě nepřetržitého záznamu a zaplnění paměťové karty.

Kapacita vestavěného akumulátoru 6 800 mA pak zajistí bezproblémové dobíjení připojeného mobilního zařízení nebo umožní až 6,5 hodin nepřetržité práce.

Powerbanka se skrytou kamerou PV-PB20I je dodávána na český trh prostřednictvím obchodu spyhop24.cz za cenu 6 495 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama