v-cr-se-zacne-prodavat-nejlepsi-herni-smartphone-planety-asus-rog-phone-ii
Novinka V ČR se začne prodávat nejlepší herní smartphone planety - ASUS ROG Phone II

V ČR se začne prodávat nejlepší herní smartphone planety - ASUS ROG Phone II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2019 14:00

ASUS začne na začátku října v Česku prodávat herní smartphone ROG Phone II, nástupce loňského modelu ROG Phone. Novinka sází na speciální design zaměřený na opravdové hráče. Telefon využívá nejvýkonnější platformu současnosti – Qualcomm Snapdragon 855 Plus, bleskový multitasking zajišťuje úctyhodných 12 GB operační paměti a součstí výbavy je i 512GB vnitřní úložiště.

Reklama

Výkonný hardware telefonu chladí vylepšený systém GameCool II s 3D parní komorou, který pomáhá docílit plného výkonu ROG PHone II za všech okolností. Smartphone je také vybaven 120Hz AMOLED displejem s odezvou 1 ms, 10bitovým HDR a úhlopříčkou 6,59 palců, který nabízí přesnost barev Delta-E <1 a výbornou dotykovou odezvu. Výjimečná je i baterie s kapacitou 6 000 mAh a boční konektor v kombinaci s 30W napájecím adaptérem ROG HyperCharge umožňujícím bleskové nabíjení. Dodejme ještě, že vzadu se nachází duální optika s rozlišením 48 a 13 Mpx, vepředu pak je 24Mpx kamerka pro selfie. 

ROG Phone II s bílými sluchátky, chladicím ventilátorem a lesklým krytem v balení lze již předobjednat na e-shopu ASUSu a také u prodejců Alza.cz, CZC.cz, Datart, Huramobil.cz, Mall.cz a MobilPohotovost.cz za 23 990 Kč s DPH.

V ČR se začne prodávat nejlepší herní smartphone planety - ASUS ROG Phone II
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama