Varta Ultra Fast Wireless Charger - rychlá a výkonná bezdrátová nabíječka
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Varta Ultra Fast Wireless Charger - rychlá a výkonná bezdrátová nabíječka

Varta Ultra Fast Wireless Charger - rychlá a výkonná bezdrátová nabíječka

Václav Vlček

Václav Vlček

2. 3. 2022 14:01

Nabíjet mobil po kabelu to umí každý, včetně babiček. Pokud ale nechcete pokaždé hledat zapadlý kabel, tak je nejvyšší čas si pořídit bezdrátovou nabíječku. A jednu takovou s rychlým nabíjením nabízí i Varta.

Reklama

Stále větší množství telefonů nabízí možnost praktického bezdrátového nabíjení. Nevýhodou ovšem bývá většinou rychlost, která je proti klasickému kabelu o pozníní pomalejší. Tenhle problém do značné míry řeší nová bezdrátová nabíječka Varta Ultra Fast Wirless Charger. Jak název napovídá, tak základem je rychlé bezdrátové podle standardu Qi. A ten mají prakticky všechna zařízení na trhu. Jednoduše je tak možné poskytnout energii nejen většině telefonů, ale také např. bezdrátovým sluchátkům nebo třeba chytrým hodinkám.

Po technické stránce nabízí powerbanka Ultra Fast až 15W Qi nabíjení. K tomu ale potřebuje připojit adekvátní zdroj energie skrze USB-C s podporou standardu Power Delivery (5 V/2 A; 9 V/1.67 A; 12 V/1.67 A). Bez toho bude nabíjet také ale pomaleji. Podporuje totiž samozřejmě i nižší standard – 10, 7.5 a 5 W pro starší telefony. 

Častým neduhem bezdrátového nabíjení je potřeba hledat ideální pozici telefonu, aby samotný proces nabíjení vůbec začal. Ultra Fast je vybavena pro jistotu dvěma cívkami a tak nabíjené zařízení můžete jednoduše položit a většinou nemusíte nic dalšího řešit. S velkou pravděpodobností se minimálně u mobilu trefíte.

 Z praktických vlastností nechybí gumové "nožičky" jak pro nabíječku, tak i telefon, bránící posuvu nabíječky po stole a sesunutí telefonu z podstavce. Součástí balení je také adekvátní USB-C kabel. Zdroj si musíte pořídit vlastní.

Novinka přijde na 990 Kč.

Až se Varta objeví v nabídce našeho partnera CZC.cz tak jí najdete v sekci bezdrátové nabíječky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama