Velký zimní výprodej na GOGu a myší dobrodružství Ghost of a Tale zdarma k tomu
i Zdroj: SeithCG
Novinka Velký zimní výprodej na GOGu a myší dobrodružství Ghost of a Tale zdarma k tomu

Velký zimní výprodej na GOGu a myší dobrodružství Ghost of a Tale zdarma k tomu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

12. 12. 2022 19:30 2

Radujme se, veselme se. Hra zdarma a tisíce titulů k zakoupení za směšné peníze. Jestli chcete mít na Vánoce o zábavu postaráno, jste tady správně.

Reklama

Mám rád GOG. Nabízí za pár peněz staré herní klenoty opracované tak, aby fungovaly i na dnešních hyperstrojích. A taky mám rád, že každou chvíli pořádá platforma hutný výprodej. A hle, čas Vánoc, zimy a omrzlých nosů je tu a s ním vánoční akce. Ta trvá od 12.12. 2022 až do 2.1.2023. V nabídce je přes 4500 (!) titulů a to už je z čeho vybírat. Za sebe bych doporučil třeba fantastické Horizon Zero Dawn™ Complete Edition v ceně €16.49 nebo geniální System Shock: Enhanced Edition za €1.49. Už jsem říkal, že System Shock je geniální hra? Ne?

A protože jsou ty Vánoce, GOG se rozhodl nás oblažit i hrou zdarma. Jde o myší RPG Ghost of a Tale, kde se vžijete do role myšího trubadúra Tila a musíte uprchnout z krysího vězení. Čeká vás plížení, objevování, taktizování a schovávání všude možně, protože malý Tilo s nepřáteli nebojuje. Tudíž žádné popadnout do tlapek kyj a řezat krysy hlava nehlava, kdepak. Perličkou je, že hru má na svědomí jeden jediný člověk, Lionel "Seith" Gallat, který pracoval u Dreamworks a studia Universal Pictures jako animátor, takže celkový vizuál tomu odpovídá. Gamesu si můžete zabrat na hlavní stránce GOGu. Hlodavci do toho!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama