vesmir-opet-pohlti-strach-dead-space-3-potvrzeno
Novinka Vesmír opět pohltí strach, Dead Space 3 potvrzeno

Vesmír opět pohltí strach, Dead Space 3 potvrzeno

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 2. 2011 14:30 11

Na akci v San Franciscu šéf Electronics Arts nepřímo potvrdil třetí dobrodružství Isaaca Clarka.

Reklama

Na konferenci Goldman Sachs Technology si pustil pusu na špacír John Riccitiello a prozradil, že Electronics Arts do budoucna počítají s třetím dílem hororové akce Dead Space. „Máme teď některé silné značky, včetně série Madden, Fifa, Need for Speed, Medal of Honor a Battlefield,“ uvedl a pokračoval: „Nesmím zapomenout také na Mass Effect, Dragon Age a na titul, který přijde později v tomto roce – Starwars: The Old Republic. Do seznamu jsem schválně nezahrnul sérii Dead Space, protože u ní bude pravděpodobně trvat do Dead Space 3, než dosáhne pět milionů prodaných kusů.“

I tak je Riccitello s hororovou sérií spokojen, druhý díl sklidil v recenzích veskrze pozitivní hodnocení a navíc se i dobře prodává. Poslední čísla hovoří o 2 milionech prodaných kusů. Hra si v porovnání s prvním dílem ve všech ohledech vede podstatně lépe.

Pokud zapátráte do minulosti (už v roce 2009), určitě si vzpomenete, že tenkrát bylo několikrát zmiňováno, že Dead Space bude trilogií. Otázka tak nyní nestojí, jestli ano, ale kdy Dead Space 3 oficiálně vyjde.

Nepřehlédněte:

Vesmír opět pohltí strach, Dead Space 3 potvrzeno
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: CVG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama