video-prinasi-porovnani-grafiky-hry-call-of-duty-black-ops-3-ve-verzi-pro-predchazejici-a-soucasnou-generaci-konzoli
Novinka Video přináší porovnání grafiky hry Call of Duty: Black Ops 3 ve verzi pro předcházející a současnou generaci konzolí

Video přináší porovnání grafiky hry Call of Duty: Black Ops 3 ve verzi pro předcházející a současnou generaci konzolí

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 11. 2015 13:00 7

Call of Duty: Black Ops III je na světě. Vedle počítačů si tento FPS titul můžete zahrát i na konzolích současné (Xbox One a PlayStation 4) a minulé generace (Xbox 360 a PlayStation 3). To samozřejmě znamená velké rozdíly v grafické prezentaci. Jak velké můžete shlédnout ve videu níže.

Reklama

Ve videu je zachycena grafika Call of Duty: Black Ops III běžící na Xboxu One a Xboxu 360. A rozdíly v něm naznačují, že v Treyarch se opravu snažili – při skoku z grafiky Xboxu One na grafiku Xboxu 360 má člověk skoro pocit, jako by skočil na grafiku prvního Xboxu.

Za skvělý grafický zážitek samozřejmě může nejen 60 fps, ale také drobné detaily a okouzlující efekty. Ostatně posuďte sami:

Verze pro Xbox 360 a PlayStation 3 však nejsou na kost osekané jen co se týče grafiky – došlo i na zúžení herního obsahu, který v případě těchto verzí obsahuje pouze multiplayerovou část hry (na singleplayer skutečně nedošlo). Pokud budete chtít hrát sami, musíte sáhnout po verzi hry pro nové generace konzolí a pro počítače.

Call of Duty: Black Ops III vyšla 5. listopadu. Pokud byste si ji také chtěl zapařit, vyrazte na Steam. Zde ji pořídíte za 59,99 € (cca 1600 korun).

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama