videoreportaz-pocitacovy-turnaj-benq-grunex-challenge-2014
Novinka Videoreportáž: Počítačový turnaj BenQ Grunex Challenge 2014

Videoreportáž: Počítačový turnaj BenQ Grunex Challenge 2014

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 12. 2014 22:00

Vyvrcholení letošní sezony počítačových hráčů v podobě grandfinále turnaje BenQ Grunex Challenge 2014 je za námi. Na BenQ Grunex Challenge 2014 se představila absolutní česko-slovenská špička ve hrách League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive a HearthStone, aby si to rozdala o peněžní dotaci v celkové výši dosahující k hranici 100 000 Kč.

Reklama

Tento turnaj měl už z minulých let mezi hráči velmi dobré jméno, i letos však organizátoři dokázali vymyslet řadu novinek a vylepšení jako například zmiňované finanční odměny. V minulosti hráči vyhrávali herní hardware, jako např. herní monitory BenQ XL série, grafické karty MSI Gaming a další, letos ale při vítězném ceremoniálu dostali hráči na ruku hotovost.

Mnozí z nich BenQ Grunex Challenge 2014 hodnotili jako nejlepší herní akcí letošního roku. K tomu přispěla nejen skvělá atmosféra na místě, ale také krásné zázemí v podobě herní arény nebo velké stage pro finálové zápasy, které sledovaly tisíce diváků v průběhu celého veletrhu.

Přibližte si parádní atmosféru tohoto prestižního turnaje, který se uskutečnil v polovině listopadu v Praze na Holešovickém výstavišti v rámci veletrhu HRAY! Expo:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama