vime-jak-se-bude-jmenovat-novy-skladaci-telefon-od-samsungu
Novinka Víme, jak se bude jmenovat nový skládací telefon od Samsungu

Víme, jak se bude jmenovat nový skládací telefon od Samsungu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2020 13:19

Blíží se očekávaná tisková konference Samsungu, na které jihokorejský gigant představí kompletní řadu smartphonů S20, ale i nové skládací zařízení. To nebude na rozdíl od už prodávaného modelu Galaxy Fold imitovat tablet, ale půjde jako v případě Motoroly Razr o stylové véčko.

Reklama

Samsung přinesl na český trh vůbec první skládací telefon s ohebným displejem. Galaxy Fold nicméně nebude jediným zařízením v portfoliu tohoto výrobce, který bude lákat na podobnou vychytávku. Představení druhého skládacího telefonu od Samsungu se dočkáme už 11. února a je přitom takřka jisté, že i on se časem podívá do tuzemských obchodů.

Známý „únikář“ Ice universe, který v posledních letech dopředu odhalil snad každý trochu zajímavý smartphone, na svém twitterovém účtu nyní prozradil, jak se skládací novinka bude jmenovat. Nedočkáme se označení Galaxy Fold 2, ani Galaxy Bloom – druhý ohebný smartphone od Samsungu dostane název Galaxy Z Flip.

Z dřívějších zpráv víme, že Galaxy Z Flip na rozdíl od předchůdce Galaxy Fold bude značně levnější. Zprávy hovoří o částce kolem 20 tisíc korun, zatímco Fold přišel na trh s obří cenovkou 54 tisíc korun. V ohebném véčku má být použit čipset Qualcomm Snapdragon 855 z loňského roku, který však bez problémů utáhne i dnešní nejnáročnější hry. K dispozici bude i 10Mpx selfie kamerka, umístěná v 6,7palcovém skládacím displeji, a na zadní straně hlavní duální fotoaparát.

Více informací o novém skládacím samsungu na web již neuniklo. Vše podstatné se dozvíme 11. února, kdy se v americkém San Franciscu uskuteční akce Unpacked.

 Víme, jak se bude jmenovat nový skládací telefon od Samsungu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama