vodafone-mistrovstvi-cr-v-pocitacovych-hrach-se-blizi-hraci-zabojuji-o-350-000-kc
Novinka Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách se blíží. Hráči zabojují o 350 000 Kč

Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách se blíží. Hráči zabojují o 350 000 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 10. 2019 16:00 1

Již podeváté vypukne v období od 8. do 10. listopadu v brněnském výstavišti největší esportová událost v Česku. O stovky tisíc korun si na turnaji Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách zabojuje sto sedmdesát hráčů. V hlavní části turnaje se utkají ve hrách Counter-Strike: Global Offensive a PUBG. Součástí budou i Gillette Mistrovství České republiky v League of Legends a Mistrovství České republiky v Teamfight Tactics pod záštitou partnerů AMD a XPG. Své finále bude mít také Dell Gaming Mistrovství ČR ve hře Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. Stejně jako v loňském roce proběhnou tyto soutěže paralelně s turnajem Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách. Přímé přenosy z turnajů mohou diváci sledovat na platformě HbbTV televize Prima a Twitch kanálech PLAYzone a Prima COOL.

Reklama

Již podeváté vypukne 8. až 10. listopadu v brněnském výstavišti největší esportová událost v Česku. O stovky tisíc korun si na turnaji Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách zabojuje sto sedmdesát hráčů. V hlavní části

V letošním roce probíhala kvalifikace celkem v pěti hrách a zúčastnilo se jí přes 4 000 hráčů. Do brněnského finále jich postupuje 170. Již tradičně se utkají hráči ve střílečce Counter-Strike: Global Offensive, kde proti sobě hrají dva týmy po pěti lidech. Jako druhou hru pro hlavní část turnaje zvolili pořadatelé PlayerUnknown’s Battlegrounds (známý spíše pod zkratkou PUBG), který se od svého uvedení v roce 2017 těší ve světě esportu velké oblibě. Cílem hráče je v tomto případě stát se posledním přeživším na předem vybrané mapě.

Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách se blíží. Hráči zabojují o 350 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Své nové mistry pozná i hra League of Legends, kde se hráči dvou týmů ujímají role unikátní postavy, se kterou bojují v aréně. Vítězem se pak stává ten, kdo dokáže dříve zničit hlavní budovu svého oponenta. Dalším potvrzeným titulem je Teamfight Tactics.

Zde proti sobě soupeří dva hráči na herní desce, kde rozmisťují figurky dle svého nejlepšího uvážení a hledají mezi nimi logické souvislosti s cílem vytvořit nejsilnější armádu. Jako poslední budou moci změřit své síly hráči Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege – hry kombinující klasickou střílečku s výraznými taktickými prvky.

Kde sledovat?

Pro zájemce, kteří se nebudou moc dostavit přímo na brněnské výstaviště bude připraveno několik možností. Živý přenos bude připraven na HbbTV a Twitch účtu televize Prima a agentura PLAYzone bude streamovat ze svého Twitch kanálu. Časy se mohou vzhledem k prodloužení zápasů měnit.

Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách se blíží. Hráči zabojují o 350 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama