vodafone-tv-v-cesku-zacala-nabizet-obsah-v-rozliseni-4k
Novinka Vodafone TV v Česku začala nabízet obsah v rozlišení 4K

Vodafone TV v Česku začala nabízet obsah v rozlišení 4K

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 10. 2020 10:50

Služba Vodafone TV nově umožňuje divákům sledovat vybrané filmy v rozlišení 4K. Mezi snímky jsou například filmy Akumulátor 1, Kolja, Obecná škola nebo zahraniční trháky Equilibrium a Pravidla pomsty.

Reklama

Snímky v nejvyšším rozlišení najdou diváci Vodafone TV ve speciálně označené sekci. Přitom u videotéky Vodafonu zákazník neplatí za každý zhlédnutý titul zvlášť – u vyšších televizních balíčků Komfort a Komplet je už videotéka v ceně. U tarifu Klasik získá zájemce přístup k více než 1000 filmů a seriálů za poplatek 99 korun měsíčně.

Vodafone TV v Česku začala nabízet obsah v rozlišení 4K
i Zdroj: PCTuning.cz

„Jako první operátor v Česku umožňujeme předplatitelům videotéky Vodafone TV spustit tituly v nejvyšším rozlišení obrazu 4K. Náš set-top box je na takové rozlišení připravený, navíc od letošního léta je součástí Vodafone TV i služba Netflix. Díky tomuto spojení si zákazníci toužící po špičkové kvalitě obrazu už mají z čeho vybírat. Dalším krokem bude v blízké době i přenos televizních kanálů ve 4K,“ uvedl Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Pro přehrání 4K filmů je samozřejmě nutné vlastnit nejen set-top box Vodafone TV, ale zároveň i televizi, která 4K rozlišení nabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama