Vycházejí Game Ready ovladače pro Dying Light 2 Stay Human
i Zdroj: Nvidia
Novinka Vycházejí Game Ready ovladače pro Dying Light 2 Stay Human

Vycházejí Game Ready ovladače pro Dying Light 2 Stay Human

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 2. 2022 17:08

Dnešní GeForce Game Ready ovladače přinášejí plnou podporu pro očekávanou hru Dying Light 2 Stay Human, která vychází 4. února. Ta majitelům grafik GeForce RTX nabídne technologii DLSS pro zvýšení výkonu i několik ray tracingových efektů vylepšujících vzhled venkovních lokací.

Reklama

Ovladače obsahují také optimalizace pro Sifu, nejnovější hru od vývojářského studia Sloclap. Sifu vyjde 8. února na platformě Epic Games Store. Jde o akční hru z pohledu třetí osoby s důrazem na bojová umění.

Nvidia ovladač Game Ready 511.65 WHQL doporučuje také všem modelům notebooků pro rok 2022 s GeForce RTX řady 30 a vybavených novými technologiemi Max-Q 4. generace. Ty pomáhají šetřit energii, zvyšují efektivitu notebooku a samozřejmě poskytují vyšší výkon. 

Stahujte:

Vycházejí Game Ready ovladače pro Dying Light 2 Stay Human
i Zdroj: PCTuning.cz

Navíc se objevují i nové 14" výkonné přenosné počítače a modely s monitory s podporou technologie G-SYNC a rozlišením 1440p. Řada novinek je poháněna novými grafickými kartami GeForce RTX 3080 Ti a RTX 3070 Ti pro notebooky. Porovnání jejich výkonu s předchozími generacemi naleznete v přiloženém grafu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama