vykonnny-notebook-lenovo-thinkpad-p70-dorazil-do-ceska
Novinka Výkonnný notebook Lenovo ThinkPad P70 dorazil do Česka

Výkonnný notebook Lenovo ThinkPad P70 dorazil do Česka

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 3. 2016 10:00 2

Lenovo představilo nový přírůstek ze svého portfolia mobilních pracovních stanic řady ThinkPad P. Je jím výkonný sedmnáctipalcový notebook, který je speciálně navržen pro profesionály a náročné uživatele.

Reklama

ThinkPad P70 přichází s možností výběru ze tří displejů: dva mají rozlišení Full HD, přičemž jeden je s dotykovou vrstvou (o trochu nižší jas), a jeden s rozlišením 4K Ultra HD. Všechny jsou typu IPS (100 % RGB), takže by měly mít dobré pozorovací úhly. Kvalitě zobrazovaného obsahu napomáhá i vestavěná kalibrační sonda firmy Pantone, díky které můžete barvy upravit podle svých představ.

Výkonným základem počítače jsou 14nm čipy Xeon s architekturou Skylake, které doplňují grafické karty nVidia Quadro s certifikovanými ovladači. Ty využijí zejména profesionálové zabývají se grafikou či renderingem. Notebook lze osadit až 64 GB operační paměti a zvládne pracovat až se čtyřmi úložišti zároveň.

Počítač je také vybaven řadou portů pro maximální konektivitu a možnost efektivní práce. Uživatelé tak mohou pro práci s daty využít například jeden ze čtyř USB portů, HDMI slot nebo integrovanou čtečku paměťových karet. Tento výběr ještě doplňují dva porty Thunderbolt 3 s extrémně vysokou propustností. S jejich pomocí je možné k notebooku připojit až několik displejů s vysokým rozlišením i výkonná datová zařízení. Dále tu je bluetooth je verzi 4.1 a rychlá Wi-Fi 802.11ac. Baterie je osmičlánková s kapacitou 96 Wh.

Notebook Lenovo ThinkPad P70 vstupuje na český trh za cenu začínající na 70 289 Kč včetně DPH.

Výkonnný notebook Lenovo ThinkPad P70 dorazil do Česka
i Zdroj: PCTuning.cz

Výkonnný notebook Lenovo ThinkPad P70 dorazil do Česka
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Lenovo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama