vyvojar-valve-mel-na-sobe-half-life-3-tricko
Novinka Vývojář Valve měl na sobe Half-Life 3 tričko

Vývojář Valve měl na sobe Half-Life 3 tričko

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 12. 2011 11:45 28

Jde o nejapný žert jednoho ze zaměstnanců herního studia nebo se opravdu dočkáme v blízké budoucnosti oznámení Half-Life 3? Skalní příznivci znovu začínají věřit na zázraky.

Reklama

Umělecký ředitel a producent Uber Entertainment – studia, které má na svědomí hru Monday Night Combat, Chandana Ekanayak, umístil v týdnu na svůj Twiiter obrázek trička jednoho z interních vývojářů Valve. A svět se na okamžik přestal otáčet.

Šlo totiž o triko s logem Half-Life a zároveň číslovkou tři.

„Pouze říkám, že jsem tohle triko viděl na místní konferenci vývojářů na jednom ze zaměstnanců Valve,“ napsal na Twitter, přičemž uvedl i hashtag #ValveTrolling.

Ať je to jak chce, jde v každém případě o skvělé PR a jestli je v tom i něco více a my se tak dočkáme v blízké budoucnosti oznámení Half-Life 3, tak na to si budeme muset počkat.

Valve v roce 2007 po uvedení Half-Life 2: Episode Two oznámilo, že nebude následovat Half-Life: Episode 3, ale rovnou Half-Life 3.

Jenže od té doby se toho kromě toho, že se stále stupňuje nervozita fanoušků, moc nestalo. Herní studio pokračování s nemluvným Gordonem Freemanem zatím oficiálně neoznámilo. Nepomáhají ani protesty skalních příznivců před washingtonským ústředím firmy.

Vývojář Valve měl na sobe Half-Life 3 tričko
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama