wacom-uvede-13-hd-interaktivni-graficky-tablet-jiz-pristi-mesic
Novinka Wacom uvede 13“ HD interaktivní grafický tablet již příští měsíc

Wacom uvede 13“ HD interaktivní grafický tablet již příští měsíc

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

21. 3. 2013 16:00 4

Zpráva o rozšíření řady grafických tabletů s interaktivním perem pro tvorbu grafiky od společnosti Wacom, kterou jsme přinesli před dvěma dny, se potvrdila.

Reklama

Wacom rozšíří sortiment se zařízeními na tvorbu grafiky dalším přírůstkem v podobě modelu Cintiq 13HD. Wacom uvádí, že nový tablet je určen pro kreativní profesionály v oblasti designu, umění a sochařství, a že ho lze integrovat do jakéhokoliv pracovního prostředí. Pro zajištění pohodlného užívání zařízení je stojan Cintiq možno polohovat ve čtyřech bodech sklonění a to ve sklopené pozici a pod úhly 22, 35 a 50 stupňů. Stojan může být také úplně oddělen.

 

Displej by měl nabídnout reálně reprodukovaných 16,7 milionů barev. Pozorovací úhel displeje s Full HD rozlišením by měl být až 178°. Což je zvláště užitečné při práci s drobnými objekty. K 13HD tabletu je také dodáváno velmi citlivé pero.  Toto nové, vylepšené bezdrátové pero Pro Pen, které v sobě nemá baterii, je lehké a poskytuje pohodlí a přesnou kontrolu při kreslení. Cintiq 13HD nabízí také speciální integrované pouzdro pro uložení pera a příslušenství, včetně náhradních hrotů per.

 

Wacom uvede 13“ HD interaktivní grafický tablet již příští měsíc
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pro zvýšení produktivity a zrychlení práce jsou na grafickém tabletu umístěna čtyři konfigurovatelná tlačítka ExpressKeys společně se středovým tlačítkem Rocker Ring. Tlačítka lze individuálně naprogramovat pro každý používaný program. 

 

Nový Cintiq 13 bude k dispozici už příští měsíc s doporučenou cenou 749,99 liber, tedy asi 22 700 Kč, což je jen o něco více než jsme avizovali zde.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama