wargaming-rozdava-darky-hracum-na-gamescom-2020-a-slavi-10-let-world-of-tanks
Novinka Wargaming rozdává dárky hráčům na Gamescom 2020 a slaví 10 let World of Tanks

Wargaming rozdává dárky hráčům na Gamescom 2020 a slaví 10 let World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 8. 2020 13:30

Protože Wargaming stojí na stejné straně v solidaritě s herní komunitou jako oficiální partner události Gamescom, chystá úžasné zážitky napříč všemi hlavními tituly a divákům rozdá digitální i skutečné dárky.

Reklama

Partnerská stránka Wargaming na digitálním webu Gamescom bude hostit obrovské množství vzrušujícího obsahu, od koncertu Sabaton po mnoho hodin výbušného videa. Obdobně budou mít World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Console a World of Tanks Blitz (který byl nově spuštěn na Nintendo Switch) své vlastní produktové stránky a budou rozdávat dárky novým i starým fanouškům Wargaming titulů.

Partnerství s Gamescom zapadá do 10. výročí nejdéle běžícího titulu Wargamingu, World of Tanks, který zahrnuje obrovské oslavy na rozdíl od všeho, co se ve hře kdy vidělo. Noví hráči získají celou řadu skvělých dárků od kolekce sedmi prémiových vozidel až po 10 dní prémiového účtu!

Tankisté se také mohou pobavit na děkovném videu celebrit, které v průběhu let s World of Tanks spolupracovali. Na videu se tak objevují hvězdy jako Dolph Lundgren, Gianluigi Buffon a kapely The Offspring a Sabaton.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama