watch-dogs-legion-budou-podporovany-ve-sluzbe-geforce-now
Novinka Watch Dogs: Legion budou podporovány ve službě GeForce NOW

Watch Dogs: Legion budou podporovány ve službě GeForce NOW

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 10. 2020 14:23

Společnost Nvidia přináší tento týden podporu pro funkci Highlights, která umí automaticky zachytit vítězné góly nebo důležité zákroky a umožní pak tyto záběry snadno sdílet s přáteli na sociálních sítích, do Rocket League na Epic Games Store a také navrací demo verzi Ghostrunner s novou úrovní. Oznámena byla také podpora očekávaných Watch Dogs: Legion.

Reklama

Návrat dema Ghostrunner

Rychlá parkourová akce Ghostrunner se tento týden dočkala nového dema s novou úrovní. To je dostupné na Steamu, odkud jej lze streamovat na GeForce NOW. Sci-fi titul s cyberpunkovými a postapokalyptickými prvky vyjde 27. října.

Watch Dogs: Legion dostupné také v cloudu

Třetí pokračování série Watch Dogs vychází 29. října. Bude se odehrávat v Londýně blízké budoucnosti sužovaném nadvládou autoritářských oportunistů. Naskočit do příběhu budou moci i majitelé GeForce NOW účtu, stačí si zakoupit hru z preferovaného obchodu a mohou rovnou začít hrát bez dlouhých čekání na stažení a instalaci.

Novinky v Geforce NOW

Tento týden přibývají 4 hry do GeForce NOW knihovny. Patří mezi ně kouzelnický free-to-play battle royale titul Spellbreak od studia Proletariat. Dalším zajímavým titulem je Hunt: Showdown od známého studia Crytek, který se vrací s malým zpožděním. Jde o kompetitvní PvP hru od tvůrců Crysis s temnou atmosférou a napínavým bojem o přežití.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama