western-digital-predstavuje-microsd-kartu-a-disk-wd-purple-14-tb-pro-kamerove-systemy
Novinka Western Digital představuje microSD kartu a disk WD Purple 14 TB pro kamerové systémy

Western Digital představuje microSD kartu a disk WD Purple 14 TB pro kamerové systémy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 10. 2019 10:30

Western Digital reaguje na poptávku po optimalizovaných úložištích pro vzdálený záznam videa po sítích a pro analýzu dat s využitím AI. Na trh proto uvádí odolnou paměťovou kartu Purple SC QD101 Ultra Endurance microSD navrženou speciálně pro výrobce zařízení, resellery a firmy instalující mainstreamové bezpečnostní kamery. Navíc společnost oznámila rozšíření portfolia pevných disků o model WD Purple s kapacitou 14 TB.

Reklama

Nabídka produktů Western Digital s označením WD Purple je navržena speciálně pro zajištění spolehlivého výkonu v mainstreamových dohledových a zabezpečovacích systémech, které pracují nepřetržitě v režimu 24/7. Tato řešení nabízejí v tomto segmentu vysokou kvalitu a dlouhodobou spolehlivost pro vysoké pracovní zatížení. Běžné uživatelské paměťové karty microSD nebo běžné HDD disky nejsou pro tento charakter pracovního zatížení dostatečné.

Paměťová karta WD Purple SC QD101 využívá čipy 3D NAND s 96 vrstvami a poskytuje kapacitu až 512 GB. Mezi její přednosti patří vysoká odolnost pro dlouhé, kontinuální nahrávání, což ji předurčuje k tomu, že ji využijí především firmy dodávající zabezpečovací dohledové kamerové systémy. Na výběr bude v paměťových kapacitách 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB a 512 GB.

Pevný disk WD Purple 14 TB, jako další datové nosiče řady WD Purple, je navržen pro bezpečnostní kamerové systémy s vysokým rozlišením záznamu v nepřetržitém provozu 24/7. Novinka vyžívá exkluzivní technologii AllFrame pro vylepšený záznam videa, která napomáhá omezit chyby, pixelaci videa nebo přerušování záznamu.

WD Purple 14 TB je již k dostání prostřednictvím vybraných prodejců. Paměťová karta WD Purple SC QD101 microSD bude na trhu až v první čtvrtině roku 2020. Doporučené ceny výrobce nezveřejnil.

Western Digital představuje microSD kartu a disk WD Purple 14 TB pro kamerové systémy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama