Western Digital představuje tři nové SSD WD Black
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Western Digital představuje tři nové SSD WD Black

Western Digital představuje tři nové SSD WD Black

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 5. 2021 10:10

Společnost Western Digital představila tři nová SSD úložiště z portfolia produktů řady WD Black, které se hodí pro upgrade stolních počítačů a herních konzolí nové generace.

Reklama

WD BLACK SN750 SE NVMe je solid-state disk bez mezipaměti DRAM (DRAM-less), který je posílen technologií PCIe Gen4 (zpětně kompatibilní s PCIe Gen3). Dle výrobce přináší rychlosti čtení až 3 600 MB/s a oproti svým předchůdcům nabízí až o 30 % nižší spoteřbu, proto mohou hráči na noteboocích očekávat delší čas pro hraní mezi nabíjením baterie. Aplikace Dashboard monitoruje stav disku a v herním režimu dokáže optimalizovat vysoký výkon i během streamování.

WD BLACK D30 Game Drive SSD
i Zdroj: PCTuning.cz
WD BLACK D30 Game Drive SSD

Cena a dostupnost: WD BLACK SN750 SE NVMe bude k dostání v kapacitách 250 GB, 500 GB a 1 TB. Cena začíná na částce 69 eur. SSD je možné již nyní předobjednat na Western Digital Store a postupně bude k dostání u vybraných prodejců v létě 2021.

WD BLACK D30 Game Drive je určen především pro hráče na konzolích, kteří chtějí omezit čas načítání a rychleji se dostat do hry. Úložiště  přináší rychlosti až 900 MB/s a maximální kapacitu 2 TB. Disk má odnímatelný stojánek a je možné jej umístit kamkoli v blízkosti herního systému.

Cena a dostupnost: WD BLACK D30 Game Drive bude k dostání v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB. Cena začíná na částce 159 eur.

WD BLACK SN750 SE NVMe
i Zdroj: PCTuning.cz
WD BLACK SN750 SE NVMe

WD Black D30 Game Drive pro Xbox je oficiálně licencovaný SSD, který nabízí kompaktní design inspirový konzolí Microsoftu. Hráči mohou jednoduše disk připojit a rychle začít budovat svou knihovnu. Nic není poptřeba nastavovat. Součástí balení je kromě samotného SSD i měsíční členství ve službě Xbox Game Pass Ultimate s přístupem k vice než stovce her pro konzole i PC včetně online hraní.

WD BLACK D30 Game Drive pro Xbox bude dostupný v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB. Cena začíná na částce 168 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama