western-digital-rozsiruje-portfolio-produktu-rady-wd-black
Novinka Western Digital rozšiřuje portfolio produktů řady WD Black

Western Digital rozšiřuje portfolio produktů řady WD Black

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 10. 2020 15:17

Mezi novinkami je první NVMe SSD s technologií PCIe Gen4, dále plně bootovatelné zařízení AIC (add-in-card) Gen3 x8 a herní dokovací stanice s NVMe SSD a technologií Thunderbolt 3. Všechny novinky mají RGB podsvícení.

Reklama
Western Digital rozšiřuje portfolio produktů řady WD Black
i Zdroj: PCTuning.cz

SSD WD BLACK SN850 NVMe je navržen pro poskytování bezprecedentního výkonu, takže využívá technologie PCIe Gen4 a poskytuje vysoké rychlosti čtení/zápisu, a to až 7 000, respektive 5 300 MB/s ( platí pro 1TB model). Disk je optimalizovný pro špičkové a náročné hraní (není vhodný pro NAS nebo serverová prostředí).

K vysokému výkonu přidává vylepšené hodnoty hloubky fronty, které jak hráčům, tak každodenním uživatelům umožňují bezproblémové startování aplikací. K dostání bude SSD s chladičem nebo bez a s RGB podsvícením.

SSD BLACK SN850 NVMe ve verzi bez chladiče bude dostupný v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB za cenu od 140 eur.

Western Digital rozšiřuje portfolio produktů řady WD Black
i Zdroj: PCTuning.cz

Black AN1500 NVMe SSD Add-in-Card je zařízení pro hráče, kteří chtějí dosahovat výkonů nové generace pomocí současné počítačové sestavy. Tato plně bootovatelná, plug-and-play karta AIC má být jedním z nejrychlejších řešení s technologií PCIe Gen3 x8 na trhu. Základem jsou dva SSD v režimu RAID 0 a technologie PCIe Gen3 x8, což umožňuje hráčům dosáhnout na rychlosti načítání až 6 500 MB/s a rychlosti zápisu až 4 100 MB/s (platí pro 2TB a 4TB modely). Karta je vybavena integrovaným chladičem a doplněna nastavitelným RGB podsvícením (pouze Windows) pro zvýšení dojmu a výsledného efektu celé herní sestavy.

AN1500 NVMe SSD Add-in-Card je dostupná v kapacitách 1 TB, 2 TB a 4 TB. Ceny začínají na 272 eur.

Western Digital rozšiřuje portfolio produktů řady WD Black
i Zdroj: PCTuning.cz

Dokovací stanice BLACK D50 Game Dock NVMe SSD by měla poskytovat vysoký výkon s přednostmi SSD, má designový chladič a mění notebook kompatibilní s rozhraním Thunderbolt 3 na integrovaný herní počítač. Dokovací stanice je doplněna nastavitelným RGB podsvícením řízeným pomocí ovládacího panelu WD Black Dashboard (pouze Windows).

BLACK D50 Game Dock NVMe SSD je k dispozici v kapacitě 1 TB. Cena začíná na částce 491 eur. Dostupná je i verze bez SSD a to za cenu od 299 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama